www.traskylten.se
Valutor:
swedish Välkommen: Logga in Registrera

Sekretesspolicy

Köpinformation
Köpinformation Betalning Säkerhets Kortbetalning på vår hemsida genom att tredje part betalning av visum Säker, riskfri, samtidigt, vi acceptera andra betalningar, såsom Moneygram, Westunion. Varje begäran, ska du välkommen att kontakta vår kundtjänst, de kommer att göra sitt bästa för att hjälpa dig. Tack för ditt besök, njuta av din shopping. Vi respekterar din integritet och uppskattar din affär. Inte vid något tillfälle har vi någonsin ge kontot kontakt eller betalningsinformation till någon tredje part, associerar eller tjänsteleverantören inte är absolut nödvändigt för att genomföra transaktionen och ordning. Vårt engagemang för din integritet Din integritet är viktig för oss. För att bättre skydda din integritet följande meddelande förklarar den information vi samlar in, hur den används, hur det säkerställs, och hur man kontaktar oss om du har några frågor. Vilken information samlas in: Som en del av orderprocessen är följande information som samlats in från kunder:
Benämning / Faktureringsadress E-postadress Telefonnummer kredit- / bankkort Information.
Agent Policy
Vårt företag erbjuder nu omfattande tjänst för att arbeta och utvecklas tillsammans med dig, inklusive produkt service och rådgivning av förlängningen detalj enligt följande:
1.fastly och ändamålsenligt. Nu kan du vara den biträdande produkter av vårt företag, då kan du öppna upp du äger nyligen onlineförsäljning! Och vårt företag skulle prioritera att erbjuda dig service av produkten rekommendera och fritt förlängningen gör du vinna i den första körningen!
2. För att hålla uppdatering av produkten, skulle vi rekommenderar att alla varor på försäljning webbplats, som tillhandahålls av oss. Vi skulle märka via e-post eller telefon om uppdatering av nya varor. Samtidigt, om du har någon efterfrågan på den nya produkten eller marknaden, skulle bara återkoppling och vårt företag svara omedelbart.
3. Starkt logistiskt stödsystem och arbeta tillsammans för fabriken, gör oss mycket säker på att slutkundstjänst av varor. Samtidigt, som för transporten, skulle vårt företag ger dörr till dörr och tappa linjetrafik fritt.
4. De detaljhandelspriserna sätts lokalt ombud och grossistpriser på våra produkter är baserade på våra försäljningspriser. Normalt vi behandlar på en 30% handeln rabatt basis, är mängden med förmånsbehandling.
5. webbplats agenter kan frihet att välja betalningssätt som är beroende av praktiska situationen och starkt tekniskt stöd för vårt företag kan utveckla modulen av onlinebetalningar att utvidga ditt företag
6. Vårt Företaget garanterar att när det gäller mängden av order som införts efter 2 dagars leverans, och att tillhandahålla en förteckning över alla order spårningsnummer, som du kan vara on-line spårning i realtid. Den tidpunkt då varorna anländer till sina destinationer i 3-5 dagar.
7. När det gäller att transportera varor och därmed sammanhängande politik och relaterade produkter FAQ, ta hand om vårt företags detaljhandel webbplats anger! Samtidigt kan medlen utifrån sina behov, ge vårt företag feedback, vi kommer att göra uppdateringen ", enligt företaget ange".
tillbaka